søndag 11. mai 2008

Hårfint...

Å få seg rastafletter er en møysommelig og tidkrevende prosess. Og en fin måte å bli innlemmet i den afrikanske jentekulturen. Det er ikke få timer jentene bruker på å flette hverandre, mens skravla går nesten like flittig som fingrene.
Søstrene Jocelyne og Sophie er klare til dyst, og Kristin er klar til å lide litt for skjønnheten.

Noen timer seinere er også Sedonie (til venstre) kommet inn i flettegjengen. Det er blitt kveld og jentene innser at de må gjøre resten i morgen.

Hva gjøre alle disse jentene på terassen vår? Og hvor er det blitt av Kristin?
Sju timers arbeid, tre pakker løshår, fire netthendte venninner og en fornøyd Flette-Mette. Her med Sedonie og Jocelyne.

3 kommentarer:

Eline sa...

Kjempe fint bilde! Det va ein gjenkjennelig t-skjorte på Sophie, kult!

erik sa...

hei Kristin,
morfar leverer nå DVD frå Ngaoundere med diverse fotos av deg i ulike situasjonar, + video frå ditt daglege liv. Skulle gjerne hatt med dette flotte motivet også, men det får vera til neste omgang! Videoen blei ca 13 minutt, - den skal brukast på menighetsweekend Furutangen der ca 70 er påmeldt.

Anonym sa...

Det er ikke bare t-skjorten til Sophie vi kjenner igjen.. (den tilhørte forresten Leeni) Jeg synes jeg drar kjensel på den lekre IF t-skjorten også;) Jeg liker det! Gleder meg til å se deg igjen, Kristin!