søndag 18. mai 2008

17. mai rapport

Den norske nasjonaldagen ble avviklet med stil og sjarm her i Ngaoundéré. Fin felles frokost på skolen med flott program av elevene der 200-års jubilant Henrik Wergeland sto i sentrum. Dokketeater og framføring av dikt, sanger og gitarspil. 17. mai tog med korps som besto av ei skarptromme, en litt rusten kornett og et par russefløyter. Stor sangglede, entusiasme og innsatsvilje. "Ja, vi elsker" ble sunget for kamerunske og amerikanske kolleger rundt om på stasjonen. Gudstjeneste der vi var samlet i takknemlighet for det gode hjemlandet vårt. Leker på skoleplassen, selvfølgelig. Ingen 17. mai uten. Både hopping i sekk, kaste på boks og potetløp. Hjemmelaget is og gode kaker. Aktiviteter i bassenget. Og "Flåklypa Grand Prix" på storskjerm om ettermiddagen. En god festdag for små og store.

3 kommentarer:

erik sa...

Kjempestilig KRISTIN MED KAMERUNESISK FLAGG, og Elias med propell--. Og i morgon 20. mai er det Kamerun sin nasjonaldag! Snakk om feiring! Vennskapsforeininga Norge - Madgaskar var med i folketoget i Stavanger der me hadde Madagaskars ambassadør RALISON frå Berlin og fruen med i toget, og sjølvsagt hadde me fleire store gassiske flagg.

Anonym sa...

Ja, det var der vi skulle vært!
hilsen theodor, samuel og aaron

Anonym sa...

Kjære gode venner! Takk for info fra Kamerun og livet dere opplever.

Tusen takk for dvd'en til menighetsweekenden. Kjempe fin film fra hverdagen din Kristin. Vi ble glade for det vi så, og fikk på den måten se hva du og dine venner holder på med.

Nå gleder vi oss til dere kommer tilbake til Ålgård og til Bærland Menighet!

Mvh Per Gunnar