mandag 2. juni 2008

Mangotid

Bang! Det er som en stor stein kastes på taket når treet like utenfor soverommet må gi slipp på en av sine søte, oransjerøde frukter. Vi har våknet av mangosmell mer enn en gang de par siste månedene. Mai og juni er høysesong, og her på campus er det ikke langt mellom mangotrærne. Alle ungene kappes om å sikre seg den største og saftigste og den som henger høyest oppe i treet. Som bildet viser er det nok likevel minstemann Elias som har funnet den største; et og et halvt kilo kunne kjøkkenvekta fortelle oss. Riktignok plukket av fruktselgeren på gata i byen, men likevel; Elias vant "største mango- konkurransen". Nesten hver kveld de siste ukene har mangosmaken preget smoothie'en. Jo, vi kommer til å savne de fantastiske fruktene når vi om tre uker rusler rundt på Rema for å vurdere om Brasilmangoen er noe å putte i blenderen.

Noen større?

Min mango!

1 kommentar:

Anonym sa...

Flott mango Elias!

Ser god ut også! Kos deg meg mango-tiden. Som mamma skriver, så får du mango på Rema på Ålgård, men kanskje ikke like god..

Vi er inne i en varmetid nå. Tjue-åtte grader på Ålgård høres vel bra ut? Fortsetter dette kan dere glede dere til sommeren i Norge.

Mvh Per Gunnar